Laadukkaat seinä- ja kattopellit Hämeenlinnasta

Yhteystiedot

Hämeen Peltituotteesta löydät seinä- ja kattopellit tarpeisiisi. Tuotteemme ovat takuuvarmaa suomalaista laatua. Myymälästämme Hämeenlinnasta löydät muun muassa SSAB:n sekä Lapuan Piristeelin tuotteet. 

Laadukkaat ja pitkäikäiset tuotteemme takaavat parhaan käyttökokemuksen. Ota yhteyttä tai tule paikan päälle käymään!

Monipuoliset tuotteet tarpeisiisi

Tehtaamme ohjelmassa on 15 erilaista profiilipeltimallia, joihin kuuluu muun muassa näyttävä ja suosittu OK-Klassikko, jossa materiaalina on Rautaruukin Pural 0,6 mm. Tuotteilla on 25 vuoden takuu. Lisäksi saat meiltä perinteisen OK-Tiilikuvio -peltimallin. Tuo kattosi mitat mukanasi, ja me annamme sinulle hyvän tarjouksen!


Saat heti mukaasi varastosta myös suuren suosion saaneet OK-20 -kattopellit (profiilin pit. 2–4 m, musta, ruskea, harmaa). Säästä rahaa ja hae peltikaton materiaalit suoraan myymälästämme!
Toimitamme tuotteita myös Etelä- ja Lounais-Suomen alueelle. Me pidämme toimitusajat lyhyinä, joten saat tuotteen kotiovellesi nopeasti!

Seinä- ja kattopeltien lisäksi saat meiltä myös esimerkiksi vesikourut, peltilistat ja automaalit. Lue lisää muista tuotteistamme täältä.

Meiltä myös asennuspalvelut

Laadukkaiden tuotteiden lisäksi valikoimaamme kuuluu myös asennuspalvelu. Osaavat ammattilaisemme asentavat seinä- ja kattopellit puolestasi käden käänteessä. Asiantunteva asennus takaa virheettömän lopputuloksen ja pitkän käyttöiän. Ota rohkeasti yhteyttä ja kysy lisää asennuspalvelustamme!

Yhteystiedot

Minulle saa jatkossa lähettää informaatiota.

Sähköpostitse
Tekstiviestitse